Post by hotiroliby on Feb 7, 2022 20:49:51 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
Lahko bi bilo bolj zahtevno
Pravkar se je začela. Igra se zdi razburljiva.
Super
V redu
Igra je prijetna, vendar je preveč odmorov.
Te igre nisem igral. Lažnivci lažnivci
Brez kovancev namesto diamantov. Ta igra je dolgočasna, ne morete zbrati kovancev, ko končate igro v celoti z 1 diamantom.
Všeč mi je njihova majhna animacija, ko je sestavljanka končana
Prvič igranje do sedaj je zabavno
Dobra igra. Veliko bolje bi bilo z manj reklamami.
Najboljša igra vseh časov!! Ljubite različne živali. Prav čudoviti so! Vedno eden od njih s svojo različno močjo. Všeč mi je, da lahko zbiramo zvezde in jih uporabimo za odkup kosov sestavljanke. Zabavno je, da je treba rešiti uganko, ko zberete dovolj kosov. 5 palcev gor!
Ljubite igrivo veselo igro
Med igranjem gre počasi
Vau, ta igra je dobra, ne morem ostati niti minute, ne da bi jo igral, še posebej del uganke, na žalost se je moja sestavljanka ustavila.
dolgčas
Všeč mi je ta igra, zelo zabavna!
Dobra igra, samo preveč oglasov
Težko razumeti cilj?
Fruit Block Friends Boshqalar dnn
Zelo zabavna igra. Obstajajo tudi zelo ljubki liki.
Tako kot grafika igre in liki. Obožujem uganke, različne igre, igranje od marca.
Dobro za igranje, vendar veliko dodaja..kar mi ni všeč
Mislil sem, da bi mi bila ta igra všeč, in sem jo, dokler nisem moral gledati oglas VSAK, ko sem opravil stopnjo. Odstranjevanje!!! Oglasi so v redu, vendar ne po vsaki ravni
Veliko oglasov, razen te dobre igre
Izbrisal ga bom, ker ima preveč oglasov
Stopnje napredujejo, vendar ne postanite tako trdi, da jih ni mogoče rešiti.
Odlična sprostitvena metoda. Mislim, da ima svoj čar in liki skupaj z uganko v veselje. hvala
To je najboljša igra, ki jo lahko igra tisti, ki želi igrati candy crush in puzzle v eni igri, to je neverjetno 😉🌟🌟🌟🌟🌟 lahko igramo tudi brez povezave, vendar želim povedati, da pride kdaj dodatek, ko je net izklopljen in večinoma dodajajo videoposnetke s prigrizki in to je neverjetnagggggg aplikacija, všeč mi je 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Jocuri obișnuite ysyc
Zabavno
Zelo zabavno! Sprostitev! Ups, kaj se je zgodilo z ugankami? lahko igraš tako daleč in uganke se ustavijo. Nato odstranite in znova namestite. Želim si, da bi lahko zamenjali uganke.
Pravkar sem začel igrati, uživaj v tem zelo malo zahtevno, ko začnem igrati, je težko nehati👍
Fruit Block Friends Опуштене qrr
Številnemu oglaševanju po vsaki stopnji
Poskrbi, da čas teče
Res uživam v igri
Preveč dodatkov....
Tako se je super igrati, tako sem se zabaval, poleg tega so mi bile uganke zelo všeč!!!☺️
Zakaj se raven ponavlja, čeprav jo premagaš (1604)
Sem v igri 880 in imam vse pomočnike. Imam 1330 diamantov. Za kateri razlog? Pri njih ni kaj kupiti. Odstranil ga bom, ker se mi zdi thaveicone do konca. Bilo je zabavno, dokler je trajalo. Lep pozdrav angela