Post by hotiroliby on Feb 7, 2022 20:56:10 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlara icazə verin ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çətinliklə oynanılır, inkişafa qoyulan az miqdarda pul yalnız qrafikaya xərclənir. Oyun zəif optimallaşdırılıb, bu da onu çox gecikdirir və hər on saniyədən bir reklam olur; orta səviyyəli reklamlar, bonus qənimətlər, təkmilləşdirmələr və pulsuz gündəliklər üçün reklamlar aldınız. Mən super qəhrəmanlar yaşayıram, amma bu oyun həyatımın 10 dəqiqəsini boşa xərclədi ki, mən təəssüf ki, geri qayıda bilməyəcəm, ona görə də özünüzə bir yaxşılıq edin və onlar böyük dəyişikliklər edənə qədər bundan uzaq durun.
Heroes Inc! 1.1.6 APKs
O, yaxşı bir super qəhrəmandır, pis uşaqlar və robotlarla heç vaxt döyüşə bilər, robotlar sizi görəndə biz öldürülmürük və tutulmuruq, siz bir cızıq olduqda silahlarınızla və hətta güclərinizlə vuruşmalısınız. öldürəndə Roblox tərəfindən tutulmamalısan, qalib gələndə başqa bir qəhrəman seçməlisən, ailə bizi aldıqda bütün əşyaların kilidini aça bilərsən, sonra ailəmizlə, hətta atamla və bir uşaqla da pis adamlarla uzun müddət mübarizə apara bilərik və əlbəttə ki, yaxşı işlər görürük. uğurlar və görüşənədək
Yaxşı möhkəm 3 ulduz bu oyun üçün verə biləcəyim hər şeydir. Bu, yaxşı vaxt öldürücüdür, lakin robotları öldürmək üçün əlaltıları idarə etmək üçün niyə super güclər yaratdığınızı izah edən hər hansı bir hekayə xətti yoxdur. Ən böyük problemim isə; Bu oyunu 1,5 saat oynadıqdan sonra 57 məcburi reklam var idi. Bu oyunda artıq reklamları izləmək üçün başqa yollar var idi, ona görə də oyunçulara daha çox reklam verməyə heç bir səbəb yoxdur.
Bu dunyada görduyum en gozel oyun cox maraqli ve heycanlidir 🙂💙💙💙❤❤❤❤💜💜💜❣❣❣
HEROES, INC. PRESENTS CANNON #1 [Wally Wood, Wally Wood, Steve Ditko, Ralph Reese] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. HEROES, INC.
Yaxşı yox pis
Qardaş mən bu oyunu çox sevirəm, onu yeniləyin ki, daha əyləncəli olsun
Oyun əyləncəlidir və çox maraqlı bir konsepsiyadır, lakin onun hazırkı qəhrəmanlar siyahısını genişləndirmək üçün daha çox qəhrəman seçimləri və daha çox materiallar lazımdır. Həmçinin reklamların sayı bir az gülünc ola bilər. Mən bunlara dözə bilərəm, amma öhdəsindən gələ bilmədiyim şey düşmənlərin platformalarda təsadüfi olaraq tutulmasıdır ki, səviyyəni tamamlaya bilmirəm.
Darıxdırıcı və Laggy. Təxminən 2 dəqiqəlik oyundan sonra silinən bu oyunu düzəldin! Amma yaxşı oyun.
bu oyun çox yaxşı oyundur amma mən bu 4 ulduzu verdim çünki normal oyun kimidir və bu oyun ən yaxşısı deyil
Yaxşı oyun! Mən öz qəhrəmanımı yarada biləcəyim bu oyunu sevirəm! Amma çoxları əlavə edir ki, yaxşıdır, sadəcə 1 və 2 kimi qiymətləndirməyin.
Bu oyunu oynamaq həqiqətən əyləncəlidir, lakin problem bəzən oyuna hücum edərkən sadəcə səhv edir və sizi xəritədən kənarlaşdırır, buna görə səhvə görə 5 ulduz⭐⭐⭐⭐⭐ mənfi 2 ulduz verdim⭐⭐
Başlamaq əyləncəli idi, amma tezliklə kəşf etdim ki, cəmi 7 qəhrəman var, mən sənin yerində olsaydım, onun yerinə qəhrəman akademiyasımı yükləyərdim.
əla oyundur
Ən yaxşı oyun!! Amma ilişib qalmışam ki, valcano rejimindəyəm və növbəti HQ-ya gedə bilmirəm.. Oynamağa və oynamağa davam edirəm, amma bu, məni səviyyəyə qaldırmır.. Amma bundan başqa, bu oyun çox gözəldir.. Zəhmət olmasa, yeniləyin və davam edin. yaxşı iş
Heroes Inc! Spillehall uyh
bu oyun o qədər çox reklam olmadan əla olardı, mən hətta reklam almamışam, amma səviyyələr zamanı və sonra yenə də reklamlar alıram, ona görə də pulumu aldatdılar və oyun bir qədər axmaqdır ki, burada materialları seçə bilməyəcəksiniz. hamısını alırsınız, ancaq yeni qəhrəmanlar yaratmaq üçün hamısını seçə bilmirsiniz ki, bu da pisdir
Endless Fables 2: Frozen Path சாகசம் gru
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir və bəzən bir çox reklamların olması problemin asılılığıdır. Hər dəfə super qəhrəmanımı və ya səviyyəli reklamlarımı bitirirəm. Bunu düzəldə bilsəniz, 5 ulduz verməkdən məmnun olaram
Yaxşı oyun, lakin siz bunu elə etməlisiniz ki, super qəhrəmanı birləşdirə bilsin, məsələn, kompozisiyalar + stinger
Oyun zəhmlidir, lakin bir az səhv salır, lütfən bu problemi həll edin, yeri gəlmişkən, yaxşı oyun
Oyun reklamda göstərildiyi kimidir, eynidir, lakin bir çox reklam var
Heroes Inc!Craft the greatest Heroes in history and save the world! Create new super powers and build your alliance of h.
Heroes Inc! Hack Mod APK Get Unlimited Coins Cheats Generator IOS Android. Heroes Inc! Hack [2021 WORKING] Unlimited Coins Android | iOS !
Heroes Inc. Arcade govm
Laggy və çoxlu reklamlara. Mükafatın kilidini açmaq üçün bir missiya oynayıramsa, bu mükafatı almaq üçün reklama baxmalı olmamalıyam. Əlavələr, əlbəttə. Amma işlədiyim biri deyil. Üstəlik, bir missiyanın ortasındakı reklamlar kobuddur, mən oynamağa çalışıram. Əks halda əyləncə
Would you let this hero save you? Check out the other Heroes Inc characters! Download and play for FREE today. Available on iOS and Android ✨.
Go Heroes Inc. | LinkedIn
Authentic Heroes, Inc.: Shop Authentic Sports Apparel of your ...
Düzünü desəm, bu oyun darıxdırıcıdır. Bir və ya 2 saat üçün həqiqətən yaxşı, lakin sonra super reoative. Siz uyğunlaşa bilməzsiniz. Oyun sizə sadəcə kombinasiyaları deyir ki, özünüzü kəşf etməyin həyəcanını yaşamayasınız. Alqarizm tənbəldir. Qənimət üçün 3 kart arasında seçim etdiyiniz zaman ən sağdakı kart həmişə puldur. Bu necə tutulmadı. Yaxşı fikirdir, lakin inkişaf etdiricilər açıqca tənbəl oldular.
Bu olduqca əyləncəlidir, çünki əşyaları birləşdirib qəhrəman edə bilərsiniz: D
konsepsiyanı çox bəyənirəm. daha çox və bəlkə də bəzi hekayələri gözləyirik. lakin sandbox hissi də yaxşı işləyir.
çox əyləncəlidir və LANKYBOX-da böyük beyin Justin adlanan yeni bir xarakter var
Bir az yaxşıdır, amma bu oyunda nifrət etdiyim bir şey, əgər vulkanik hq-ı bitirdikdən sonra daha hq edə bilmirsinizsə. Buna görə 3 ulduz.
Welcome to Heroes Inc 2! The new improved superhero management and experimentation simulator game. (Wow that's a mouthful!)
Mən bu oyunu əvvəllər oynamışam yaxşı idi, bəyəndim çox gözəldir sən hər hansı bir super qəhrəmanı edə bilərsən, sən bacarmadığın super qəhrəmanları super insan və tor kimi edə bilməzsən😊😊👍
Bu oyuna nifrət edirəm hər dəfə quraşdırma düyməsini basanda 100-ə çatanda yüklənəcək 1-dən başlanacaq bu başqa oyunlarda olmur
Oyunçu çox xoşuma gəlir, çox əyləncəli və rahatdır, amma bəlkə bir az musiqi qoya bilərsiniz, amma dedim ki, oyun heyrətamizdir
BU ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX ÇOX GÖZƏL OYUNDUR ÇÜNKİ O, diqqəti yayındırır! OĞLUM ÜÇÜN OYUN MƏN ƏSƏRLƏRİMİ EDƏ BİLƏRƏM😊 Mən bu oyunu o qədər sevirəm ki, 5 ulduz üçün mütləq dəyər
Mən onu sevirəm, çünki o, digər oyunlar kimi o qədər də səhv deyil və oyunda reklam yoxdur. olduqca əyləncəlidir
Möhtəşəm bir oyun olmalı olan möhtəşəm və əyləncəli konsepsiya. Təəssüf ki, onlar bunun əvəzinə bir az interaktiv reklam etmək qərarına gəldilər. Çox pis.
Təkmilləşdirmək üçün vaxt və səy sərf etdiyimiz qəhrəmanları seçə bilsəydik, o zaman oynamağa davam edərdim, amma indi silinəcək
Heroes Inc! આર્કેડ tqs
Heroes Inc! - что это за игра, трейлер, системные ...
Heroes Inc. - Gameplay Walkthrough Part 1 All Levels (Android,iOS) #1More Gameplay & Walkthrough Game ...
Bəzi musiqi və güclər üçün daha çox qarışıqlarla bu, heyrətamiz bir oyun ola bilər. Çoxlu reklam olsa da, mükafat almaq üçün birini izləməyi seçməsəniz belə. Ümid edirəm ki, yaradıcı oyunu dəstəkləmək üçün kifayət qədər pul qazandıqdan sonra reklamların sayını məhdudlaşdıracaq.
Möhtəşəm oyun, geridə qalma ilə bağlı təcrübəm yoxdur, vulkan qərargahına çatanda dayanmadı
Vay bu oyun əyləncəlidir və hər qəhrəman güclüdür, amma nifrət etdiyim şey reklamdır və mən bu oyunu çox sevirəm