Post by hotiroliby on Feb 7, 2022 21:11:30 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem kulda ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
HOLY MOLY SEE ON NII HEA, kui teil on 4-tunnine reis kuhugi, mängiksin seda 4 tundi järjest! Ja kuulide heli on nii lõõgastav! Jätkake tööd!😀
Hea töö mees
awsome aga lisad on väga anoing
Minu 4-aastane sai mu telefoni kätte ja laadis selle mängu kuidagi alla ja registreerus $109 VIP-i saamiseks?!? Hea, et paar tundi hiljem seda meili nägin. Taotles raha tagasi... Maksan sadu rohkem, et selle arendaja vajaduse korral kohtusse pöörduda, et raha tagasi saada. Küsimus pole rahas... See on kriminaalne
Mäng oli igav ja lõhkajaid pole piisavalt
See mäng on lõbus, kuid see viis mind alati 80. tasemelt tagasi 1. tasemele
Mäng ei võimalda mul relvade hankimiseks reklaame vaadata ja seal on palju reklaame, kuid üldiselt on see päris hea, lihtsalt töötage nende asjade kallal ja siis saan anda viis tärni, kuid üldiselt on see hea mäng
See on lõbus!! B/c saate kohandada minu isikut ja mängida tasemeid, kui palju saate emgen ja minu pere mängida seda mu isale, mu vennale ja õele ja kuna see on minu perele suurepärane, aga ma pean hankima kõik relvad ja naha, nii et ma võib olla pro
Mäng kukkus 143. tasemel mitu korda sisse, kui tabas bossi
See oli lõbus, kerge võita. Graafika oli korralik. Mängu käik oli sama.
Lisaks pidevatele reklaamidele on see mäng hea mobiilimängu jaoks, seega lisage rohkem sisu, näiteks uusi relvi.
Liiga palju reklaame ja kui ma reklaamide eest maksin, ilmuvad need ikkagi üles.
Ma armastan seda mängu, kuid see ei võta isegi nädalat, et saada kõik relvad, ma tahaksin rohkem relvi
Suurepärane mäng, kuid reklaamid võivad katki minna. Klõpsasin vaatamisreklaamil, et saada üks relvadest, kuid siis reklaam jooksis vist terve mängu kokku, nii et nüüd on reklaamid katki, mis tähendab, et ma ei saa tegelikult mingeid reklaamipreemiaid, nagu kingitusi jne.
See on lõbus, kuid jääb külmetama ja seal on mõned 1-minutilised reklaamid
Väga hea mäng ja hea graafika
Ei näita videoid relvade või kulla kohta, vaid näitab neid tasemete vahel.
kategooria: Märulimängud ... Fighting Game on 10 000 000+ installid, taotluse töötati CASUAL AZUR GAMES sisse Märulimängud Kategooria. ... NERF Epic Pranks!
Olen tohutu närvfänn, nii et nautisin seda rohkem, kui see tegelikult väärib. See on väga lihtne mäng naeruväärselt kallite IAP-dega. Nagu naeruväärselt kallis "lisatasu" alam. Ma maksin reklaamide eemaldamise eest, kuid palun lisage rohkem lõhkajaid. VÄRSKENDUS: IKKA EI EI OLE UUSI BLASTERIID??!
Mäng on päris lõbus, kuid mul on juba kõik blasterid ja kõik tegelased ja tantsud, ma arvan, et te peaksite mängu rohkem üksusi lisama
Õudne, et see ei ole üldse lõbus, on viivitus sama hull kui lõbusaks muutumine
Is a 95 percent an A, Will an iPhone 4 SIM card work in an iPhone 7, ... The Roman poet Homer mentions it in his epic The Iliad where he describes it rather
"See on NERF või mitte midagi!" Arvestades, et NERF on palju rohkem mures teie raha eest leotamise ja reklaamide esitamise kui tegeliku mängu pärast, ei pea ma midagi tegema.
See on lõbus, kuid siis hakkab see ebaõnnestuma.
See oli nagu tõeliseks närvisõjaks treenimine, mida soovitaks
See on tõeliselt nõme mäng, mis on täis reklaame ja tahab alati, et te kraami ostaksite. Ja selleks, et uusi relvi saada, tuleb vaadata lisa asswell.😠😠😠Ma olen tõesti pettunud
See on raha haaramine, pole enam midagi öelda, isegi kui ei saa relva ilma, et peaksite vaatama reklaami, mille saamiseks pidite läbima seitse taset.
Üldse mitte väga hea, palju reklaame
NERF Epic Pranks! Action trw
Ma avastasin vea, nii et kui ma mängisin, sain kingituse ja sain vip-naha, nii et eemaldage see viga
Peate mängu panema rohkem münte ja rohkem emotsioone ning muutma tasemed veidi raskemaks
Korduv, reklaame täis. Ei saa mängida minutitki, kui reklaam ei ilmu.
Sama asi kordub ikka ja jälle ning võtab minu telefonis liiga palju ruumi. Hea rakendus, kui teil on igav
NERF Epic Pranks! Märulimängud shzn
See on lahe Tegelikult, kuid sellel on palju reklaame! Ja ka 9. taseme teemat on reklaamidega raske mööda saata!😠😠😠😠😠😠😠😠😠
NERF Epic Pranks! የእንቅስቃሴ efw
Space Shooter: Galaxy Attack Arkada khpe
Liiga palju reklaame. Võiksin terve päeva mängida, aga need reklaamid ajavad mind hulluks. eemaldan selle :/
Liiga palju lisasid, nii et andsin sellele 3 tärni. Päris hea mäng siiski.
See ei lasknud mul 99. taset läbida, vaid logis mind välja, kui olin taset lõpetamas iga kord, kui proovisin taset lõpetada.
Mäng on korras, kuid see ei luba mul vaadata videoreklaami kogutud relvade avamiseks! Naf, palun paranda!
Mulle meeldis see mäng väga, kuid see on minu jaoks 3. kord, kui see taaskäivitub. Mul olid peaaegu kõik inimesed ja relvad. Jätkan täna mänguga ja see on alguses. Palun parandage see