(Android/iOS) AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter kodē neierobežotu skaitu monētu
Feb 7, 2022 21:17:35 GMT 7
Post by hotiroliby on Feb 7, 2022 21:17:35 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē neierobežotu skaitu monētu ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade isok
laba pieredze. viegli modernizēt lidmašīnas. misijas ir labi, tāpēc četras zvaigznes. ir nepieciešams daudz nopelnītās naudas, lai iegūtu superieročus, tas nozīmē vairāk spēles laika un ietaupījumu.
Spēle ir lieliska, pievienojot jaunu lidmašīnas veidu.
Thnx u. Esmu spēlējis un joprojām nevaru apstāties, labākā lietotne man
Spēle ir lieliska, bet kā tad jūs neatjaunojat manus pirkumus? Es to nopirku pirms dažām dienām un pēc atkārtotas instalēšanas nevaru atbrīvoties no stulbajām reklāmām, pat nepirkt savu paku vēlreiz, ko es arī darītu. Lūdzu, izlabojiet šo patiešām kaitinošo kļūdu! Paldies.
PASĀKUMI JOPROJĀM NEATJAUNINĀS
Apmēram pirms 3 gadiem man ļoti patika air attack hd, bet tagad tā ir pazudusi, un 2 vienkārši atņem veco retro stilu, kāds tas bija agrāk.
Tā ir jautra spēle. Mana problēma ir tāda, ka ienaidniekus nevar nogalināt, tiklīdz jūs tos redzat. Var trāpīt, bet tie uzreiz nesabojājas...tas ir kā īss neuzvaramības periods. Esmu ievērojis, ka lielākas lidmašīnas iet bojā pēc noteikta laika, nevis no bojājumiem. Bieži vien uznāk pāris sargkopteru. Vai jūs varat izkraut vienu no tiem un nepieskarties otram, bet viņi mirst tajā pašā laikā? Tas pats ar tornīšiem. Tvertnes noteikti nesabojājas, parādoties ekrānā. Tomēr tāpat kā spēle.
Laba grafika un jautrība
Pēc tam, kad esi pieveicis, vairs nav tik jautri
“Jaunā” spēle ir lieliska, taču nesen veiktais pēdējais spēles atjauninājums padarīja to gandrīz nespēlējamu. Pauzes poga ir pārvietota uz augšējo labo pusi. Kaut kas liek spēlei iesaldēt/apturēt katru reizi, kad mēģināt spēlēt/bombardēt šajā zonā! (Vai kādam citam ir tāda pati problēma?).
Grafika ir lieliska, bet kontrole ir slikta.
lieliska grafika un audio skaņa ir nevainojama, un misijas ļauj jums kļūt prasmīgākiem, cīnoties arī cīņās bez bojāejas. visapkārt lieliska spēle.
Laiks paiet LABĀ
Lieliska spēle. Tomēr patiešām paaugstina jūsu neapmierinātības līmeni. Grūtības palielināšana ir lieliska dažiem spēlētājiem, laika nogalināšanai tas ir pietiekami grūti, tāpēc pēc trim mēģinājumiem tikt cauri zonai es izdzēsu spēli. Varbūt izmēģiniet vieglāku līmeni mums, nedēļas nogales karotājiem, kuriem ir mazāka vēlme cīnīties līdz nāvei?
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Žaid. automat. yoi
Tā ir lieliska spēle, taču pievienojiet vairāk spēlējamu lidaparātu, piemēram, ienaidnieka lidmašīnas, un paplašiniet Japānas kampaņu, pievienojiet vairāk sauszemes ienaidnieku veidu, piemēram, AA transportlīdzekļus un smagos tankus.
pirmā spēle bija laba, bet tad nāca ugh. jums ir jāpērk lidmašīnas, bet pirmajā spēlē jums tas nav jādara.
Pārāk grūta spēle bez mikrotransakcijām
Sveiki, labrīt
vai varat ievietot Rapid ieročus un citas lidmašīnas, jo jūs padarāt mani garlaicīgu, pat 3D grafika nepadara pārsteidzošu spēlēšanu, bet arī guļ. ...
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade isok
Tas ir patiešām forši lidot ar dažādām lidmašīnām, un īpašie ieroči ir interesanti.
Viena no labākajām šaušanas programmām vai kāda tā ir, dažas 3D pārejas man mazliet atgādina Gigawing 2, arī grafiks ir pārsteidzošs, bet vai tas ir man, vai skaņas efekts ir pārāk zems? Bez tam viss ir lieliski Rediģēt: notikumu režīmā trūkst tekstūras, ja tā ir tikai manā tālrunī, es izmantoju snapdragon 835
wow, biuthiful osm nē nē nē...
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade nlq
tas iznieko manu krātuvi
Lieliska spēle, bet reklāmas pārklāj ekrāna augšdaļu! Amazing buzz nogalināt.
Ārkārtīgi labs! Spēle izskatās ļoti reālistiska, ļoti laba satiksme. Lai gan man būtu gribējies kaut ko līdzīgu zvaigžņu skaitītājam vai naudai, ko uzkrājat mini spēles laikā. Tādā veidā jūs zināt, kur atrodas jūsu sub mini misija.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Аркады yuo
Man tā patīk, jo tā bija laba spēle, man patīk to spēlēt, tāpēc piešķiru tai divas zvaigznes
Spēle bija kārtībā, izaicinājumi nez kāpēc vairs nedod atlīdzību.
Lūdzu, atjauniniet to ar citiem līmeņiem, jo tā ir ļoti aizraujoša spēle, ir grūti spēlēt tikai dažus līmeņus...
Tas ir smieklīgi, taču ir grūti iegūt jauninājumus, ja vien jūs par to nemaksājat.
Bendy in Nightmare Run Arcade vepf
Labākā spēle, kāda man jebkad bijusi mīlu jūs, puiši, jo padarījāt šo par labāko bērnības spēli, ko esmu spēlējis, kā arī pievienoju, lai mēs varētu mainīt kontus. Man ir konts, ka man ir viss, tāpēc man tā ļoti patiks, ja pievienosit to
Pārāk īsas spēles. Pārāk saspiests uz ekrāna. Daudz izniekota laika gaidot. Tas ir ok.
Forša spēle